Allt börjar med dig!

Jobba med oss

Allt börjar med dig och vi vill att du ska jobba med oss! Vi brinner för att göra skillnad och bidra till ett hållbart samhälle i så stor utsträckning som möjligt. För att kunna göra det behöver vi våra kunders förtroende.

Genom att du känner samma sak, är engagerad, lösningsorienterad och tar ansvar kan vi tillsammans med våra kunder nå hur långt som helst.

Vår värdegrund

Hållbarhet

Ett hållbart samhälle innefattar väldigt många aspekter. För oss handlar det om allt från miljöfrågor som klimatpåverkan och giftfri miljö till att du har balans mellan arbete och fritid.

Hållbarhet löper som en röd tråd genom allt vi gör. Det betyder att vi prioriterar det som ger störst nytta på kort och lång sikt. Våra kunder kan lita på att vi ger valuta för varje krona de investerar. Vilket resulterar i att de använda sina resurser till att göra ännu större skillnad för en hållbar framtid.

Löpande utveckling en del av vår vardag. Både för att du ska kunna bibehålla din glöd och för att vi som företag ska vara hållbara i längden.

Engagemang

Vårt engagemang och vår drivkraft att göra skillnad genomsyrar hela vår verksamhet. Tillsammans är vi starkare och kan flytta berg.

För oss är det viktigt att du känner samhörighet, vill vara delaktig och att du är värdefull. Du styr din vardag och har stort eget ansvar. Vi arbetar löpande med feedback för att du ska bli den bästa versionen av dig själv.

Mod

Det krävs mod för att utmana gamla sanningar. För att göra det komplicerade enkelt och att skala av för att hitta den där lösningen som ger störst valuta för varenda krona.

Hos oss vågar du vara dig själv, du litar på att dina kollegor stöttar dig när det behövs och du vågar prova nya lösningar.

Samtidigt krävs det ofta mod att vara prestigelös, dela med sig av sina erfarenheter, ge och ta feedback.

Utvecklande ledarskap

Vi är övertygade om att du levererar som bäst på jobbet när du trivs, känner dig värdefull och är i balans. Vi är varandras arbetsmiljö och behöver därför ta ansvar för oss själva och varandra. Det är också då vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle på bästa sätt.

Hos oss löper det utvecklande ledarskapet som en röd tråd genom verksamheten. Alla ledare hos oss, både chefer och projektledare, har en ledarstil som utvecklar medarbetarna, stimulerar kreativitet och delaktighet och får alla att arbeta mot samma mål.

För oss är det viktigt att visa omtanke för våra medmänniskor, vara ett föredöme för andra och inspirera till förändring.

Jobba med oss

Vill du också bidra till en mer hållbar framtid? Kom och jobba med oss, vi ser framemot att få dig som kollega!

Du kan ansöka genom att fylla i formuläret på denna sida eller genom att kontakta oss direkt.

Jobbansökan

  • Här laddar du upp personligt brev samt CV i formaten .pdf, .doc eller .docx.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.