Jobb
Kom och jobba med oss!

Vill du arbeta med projekt och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle? Kom och jobba med oss! Vi växer och har en spännande tid framför oss där vi längtar efter att få dig som kollega.

Vårt varför

Din projektbyrå startades för att vi vill göra skillnad och bidra till en hållbar värld varje dag. När vi gör något, gör vi det ordentligt och våra kunder får mer valuta för varje krona. Genom att anlita oss säkerställer vi helt enkelt att projekten levereras till rätt kvalitet, kostnad, tid och omfattning. På så sätt frigörs mer resurser som i sin tur kan göra ännu mer skillnad någon annanstans. Nu behöver vi växa och bli fler som kan arbeta med lyckade projekt för ett mer hållbart samhälle.

Vårt hur

Som medarbetare är du vår viktigaste resurs och det är hos dig allt börjar. Du är en viktig del av ett team och är en kundorienterad, serviceinriktad lagspelare. Hos oss visar vi omtanke för våra medmänniskor, är ett föredöme för andra och inspirerar till förändring. Som föredömen delar vi med oss av vår kunskap till varandra och lever som vi lär.

Tillsammans kan vi se helheten på ett helt annat sätt och våra erfarenheter, personliga egenskaper och drivkrafter berikar. Genom att vi arbetar som ett TEAM vi kan leverera valuta för varje krona som våra kunder investerar.

T – Tillit

Hos oss litar vi på varandra och utgår från att alla vill väl. När vi har olika åsikter ser vi det som ett lärande och en möjlighet att skapa en bredare helhetsbild.  Du litar på att dina kollegor stöttar dig och du vågar prova nya lösningar. Här får du stor frihet men också stort ansvar för att kunden ska få den leverans den förväntar sig. Du vågar fatta beslut och stå för dina åsikter. Tillsammans gör vi skillnad varje dag.

E – Engagemang

Din inre drivkraft är anledningen till att du vill göra skillnad varje dag. Viljan och känslan av engagemang medför att du utför ditt arbete med stolthet och känner att ditt och dina kollegors arbete är meningsfullt. Engagemanget känns och du har en inre drivkraft som gör dig så bra på ditt jobb.

A – Ansvar

Vi är varandras arbetsmiljö och tar ansvar för oss själva och varandra. Genom att ta ansvar och löpande använda feedback utvecklas vi tillsammans. Samtidigt som vi kan ge våra kunder det som verkligen ger valuta för varje krona som de investerar. Tillsammans ansvarar vi för att bidra till ett hållbart samhälle på bästa sätt och vi håller det vi lovar.

M – Mod

Vi är modiga nog att tänka nytt, utmana gamla sanningar och göra saker annorlunda. Eftersom vi tillsammans ser helheten kan vi göra det komplicerade enkelt och hitta den där lösningen som ger störst valuta för varenda krona.

Samtidigt vet du att det är modigt att vara prestigelös, dela med dig av dina erfarenheter, att ge och ta feedback och att fatta beslut.

Kom och jobba med oss

Kom och jobba med oss. Vi ser framemot att få dig som kollega!

Du kan ansöka genom att fylla i formuläret på denna sida eller genom att kontakta oss direkt.