Kom och jobba med oss!

Jobba med oss

Kom och jobba med oss! Vi växer och har en spännande tid framför oss där vi bidrar till ett hållbart samhälle och gör skillnad varje dag.

Vår värdegrund

Hela vår verksamhet vilar på vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör. Genom din och dina kollegors inställning och värderingar gör vi  skillnad varje dag som ett TEAM. Där T står för Tillsammans, E för Engagemang, A för Arbetsglädje och M för Mod.

Vi är varandras arbetsmiljö och tillsammans är vi Din projektbyrå!

T – Tillsammans

Som medarbetare är du vår viktigaste resurs och det är hos dig allt börjar. Du är en viktig del av ett team och är en kundorienterad, serviceinriktad lagspelare.

Hos oss visar vi omtanke för våra medmänniskor, är ett föredöme för andra och inspirerar till förändring. Som föredömen delar vi med oss av vår kunskap till varandra och lever som vi lär. Tillsammans ansvarar vi för att bidra till ett hållbart samhälle på bästa sätt och vi håller det vi lovar.

E – Engagemang

På morgonen när du vaknar känner du glädje och förväntan inför vad dagen har att erbjuda. Du tar initiativ och är delaktig. Din inre drivkraft är anledningen till att du vill göra skillnad varje dag. Viljan och känslan av engagemang medför att du utför ditt arbete med stolthet och känner att ditt och dina kollegors arbete är meningsfullt. Engagemanget både känns och smittar av sig.

A – Arbetsglädje

Vi är varandras arbetsmiljö och tar ansvar för oss själva och varandra. En viktig förutsättning för att vi ska lyckas är att du känner arbetsglädje. Det vill säga att du trivs, utvecklas, känner dig värdefull och har en bra balans mellan arbete och fritid. Genom att ta ansvar och löpande använda feedback utvecklas vi tillsammans.

M – Mod

Vi är modiga nog att tänka nytt, utmana gamla sanningar och göra saker annorlunda. Eftersom vi tillsammans ser helheten kan vi göra det komplicerade enkelt och hitta den där lösningen som ger störst valuta för varenda krona.

Du litar på att dina kollegor stöttar dig och du provar nya lösningar. Samtidigt vet du att det är modigt att vara prestigelös, dela med dig av dina erfarenheter, att ge och ta feedback och att fatta beslut.

Kom och jobba med oss

Kom och jobba med oss. Vi ser framemot att få dig som kollega!

Du kan ansöka genom att fylla i formuläret på denna sida eller genom att kontakta oss direkt.

Jobbansökan

  • Här laddar du upp personligt brev samt CV i formaten .pdf, .doc eller .docx.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.